Åbne kurser

Skyd genvej til den enkle og effektive opskrift på god ledelse ved at deltage i et eller flere af vores åbne kurser.

Bedre og mere effektiv ledelse er relevante for alle brancher og alle erfaringsniveau. Vi kan altid blive bedre til at lede andre motiverende og inspirerende, uanset om vi er helt nye ledere eller mere erfarne. Vores kurser er altid spækket med eksempler, praktiske øvelser og "hvordan". For vi vil gerne lære dig at bruge FIRE & SHIELD metoden i din hverdag, på en måde der passer til dig, din opgave og din ledelsesstil.

Hvad andre ledere siger om kurser hos Fire & Shield:

"Dejligt pragmatisk og til at forstå. Bemærkelsesværdigt hvor langt man kan nå med små justeringer på baggrund af så stærkt et ledelses- og kommunikationsværktøj"

Christa Plambek, HR-chef, Ambition

"Imponerende resultater på kort tid gennem små tilpasninger af min ledelsesstil. Det mest effektive udviklingsforløb, jeg har prøvet i min karriere"

Tim Walther Bay, Director, Novo Nordisk Biopharmaceuticals

Vi har flere kategorier af åbne kurser:

​Ledelse i balance

LÆR AT SKABE endnu bedre resultater ved at bringe det bedste frem i hver af dine medarbejdere!  Måske kan du genkende, hvordan moderne ledelse har udviklet sig til en balancegang mellem krav til performance og ønsket om at sikre, dit team ikke brænder ud?

Kurset er både en genvej til erfaring for nye ledere og en tuning af den mere erfarne leder. Alt er praktisk orienteret med mange eksempler og stort fokus på "hvordan".

Ledelse i balance er vores store kursus i 4 moduler, på 4 dage over 3 mdr.

Indirekte ledelse

LÆR AT SKABE endnu bedre resultater gennem indirekte ledelse. Dette kursus er for alle, der skaber resultater gennem indflydelse, stabsansvar og projektstyring, men som ikke har formelt lederansvar. Lær at navigere i en rolle, hvor du er afhængig af linjechefers opbakning og at kunne samle organisationen om din agenda og dine opgaver, på en måde hvor din egen autoritet øges og du både skaber tryghed og fremdrift.

Indirekte Ledelse er et kursus i 6 moduler, som tager 6 x 3 timer over 4 mdr.

Charge and SHIELD your powerhouse

Lær at SHILDE dig selv og dine medarbejdere. I en travl hverdag er det ofte svært at få tid til at passe på sig selv og bevare sin indre ro, imens alt omkring er hektisk. Dette dagskursus er for ledere, som gerne vil have nogle praktiske værktøj til at forøge og bevare sin egen power i løbet af en arbejdsdag. Lær teknikker til at SHIELD’e dig selv, og til at SHIELD’e dine medarbejdere og kollegaer uden at forære din egen energi væk.​

For dansk program klik her

Charge and SHIELD your powerhouse er et dagskursus (7 timer). Det afholdes næste gang d. 7 januar.

For program in English click here

Charge and SHIELD your powerhouse is a day course (7 hours). Next course will be on January 7th.​

Ledelse uden stress

STRESS SPREDER SIG som en epidemi og koster dyrt for både mennesker og virksomheder. Desværre skyldes mange stresstilfælde forkert ledelse. Det kan du gøre noget ved! For når vi undgår stress giver det overskud for både virksomheden og medarbejderne. Og robuste arbejdspladser har nemmere ved at tiltrække kvalificerede medarbejdere og tjener flere penge.

Ledelse uden stress er vores 1-dags kursus for dig, der vil forebygge stress.

Ledelse for læger

LEDELSE I PRAKSIS kan gøre forskellen mellem følelsen af overskud og fornemmelsen af, altid at være bagud. Hverdagen i almen praksis bliver mere og mere presset. Men vi har stor erfaring med at hjælpe læger i almen praksis til at drive en forretning med overskud til gavn for både medarbejdere, patienter og lægerne selv. 

Ledelse for læger er en særlig udgave af ledelse i balance målrettet almen praksis.

GODKENDT TIL REFUSION AF FONDEN FOR ALMEN PRAKSIS

Kontakt os for tilmelding

This is us​

Elize L. Dimare

T: +45 2971 0905

Johnny Sorensen

T: +45 3092 2287​

Contact us

Fire & Shield

Tryggehvile Allé 5

2920 Charlottenlund, Denmark

CVR: 33297726

E: ​info@fireandshield.com

facebook-ikon  linkdin