Indirekte Ledelse

​Har du projektopgaver og stabsopgaver, hvor du udfører ledelse uden at have personaleansvar? Oplever du at skulle influere og drive resultater gennem indirekte ledelse? Lær at skabe effektive resultater på rekordtid med Fire & Shield metoden.

INDIREKTE LEDELSE bliver mere og mere udbredt, og ledelse er i stigende grad noget, der udøves udenfor det normale hierarki. Vi driver flere og flere ansvarsområder som stabsfunktioner, tværgående opgaver og projekter. Hvis du sidder i sådan en rolle, har du en afgørende indflydelse på de overordnede resultater; men du har ikke nogen formel autoritet. Du er afhængig af, at cheferne i linjen er enige i dine prioriteringer og villige til at risikere deres prestige i organisationen ved at bakke dig op.  Med andre ord skal du lede udenom og igennem det officielle hierarki, med et stort ansvar og begrænset formel autoritet.

Indirekte Ledelse er et kursus i 6 moduler, som tager 6 x 3 timer over 4 mdr.

Små hold på max 6 personer, hvor deltagerne på skift er vært. Dermed får du et tæt netværk af ligesindede, der forstår hvor ensom og hård en rolle du har.

Download program

Indhold:

Al undervisning tager udgangspunkt i deltagernes konkrete udfordringer og tilpasses løbende. Derfor kan indholdet variere. Det vil dog altid følge samme skabelon - se nedenfor. Der er løbende feedback og hotline inkluderet i forløbet.

MODUL 1: INDIREKTE LEDELSE MED FIRE & SHIELD METODEN

Grundbegreber om Indirekte ledelse og Fire & Shield metoden, og hvordan du bruger teknikkerne, eksemplificeret med dine største udfordringer. Effektiv kommunikation af dine budskaber, så organisationen vil bakke op om de forandringer, du gerne vil gennemføre.

MODUL 2: SELVLEDELSE, LEDE OPAD OG LEDE TIL SIDEN

Indirekte ledere skal influere mere end dominere. Det betyder både at udøve ledelse opadtil og overfor vores ligestillede. Det kræver tydelige budskaber og ansvar for hele kæden kombineret med opfølgning og styr på detaljerne. Du lærer at gøre det på en konstruktiv fremadskuende måde, som sikrer projekterne kommer i mål.

MODUL 3: FIRE OG FIREVÆRKTØJSKASSEN

Efter at have brugt teknikkerne over 4 uger, går vi i detaljer om, hvordan man skaber fremdrift, dynamik og energi i et projekt. Hvordan entusiasme, opfølgning og drive kan sætte farten, og hvordan man undgår at presse for meget eller være skyld i egen eller kollegers usunde stress.

MODUL 4: SHIELD OG SHIELD-VÆRKTØJSKASSEN

Det er væsentligt for performance, at du skaber tillid, tryghed og fokus i dine projekter, så tiden ikke spildes med bekymringer, unødige konflikter og forsøg på at afkode og tolke uklare beskeder. Dermed bliver du en tillidsvækkende projektleder, der tilvælges af organisationen.

MODUL 5: KOMBINERE FIRE & SHIELD

Efter at have brugt de forskellige værktøj separat, er vi nu klar til at kombinere det, for at bringe sit lederskab til næste niveau. Vi bruger jeres konkrete udfordringer suppleret med tip og tricks som genvej til endnu bedre performance i jeres projekter.

MODUL 6: AFRUNDING, OPSAMLING OG SAMMENHÆNG PÅ TVÆRS

Vi har nu haft tid til at bruge teknikkerne hjemme i egen organisation, har fået nogle erfaringer og står med nye spørgsmål. Vi samler op på det hele, og tilfører lidt mere viden om, hvad Fire & Shield værktøj også kan. Gruppen beslutter, om I fortsætter som uafhængig netværksgruppe og fortsætter at sparre med hinanden.

​​

Efter disse 4 måneder er du blevet er skarpere og mere effektiv indirekte leder, som formår at influere og drive, og med en større naturlig autoritet.

Pris: 9.500 kr inkl materiale og forplejning, ex moms.

Introduktionspris: 7.500 kr, ex moms.

Datoer, Indirekte Ledelse

KØBENHAVN

Efterår 2019 - Læs mere om kurset her

Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte

Opstart 14. november 2019. De øvrige fem kursusgange fastlægges sammen med deltagerne.

Tilmelding og betaling her (nemtilmeld)

Hvad andre siger om Indirekte Ledelse:

"Der er ikke mange kurser derude, som anerkender vigtigheden af en indirekte lederrolle, og hvor svært det kan at skabe resultater uden et formelt lederansvar. Indirekte ledelse er dejlig pragmatisk og nemt at gå til"

Christina Nykjær Nielsen, Konsulent

This is us​

Elize L. Dimare

T: +45 2971 0905

Johnny Sorensen

T: +45 3092 2287​

Contact us

Fire & Shield

Tryggehvile Allé 5

2920 Charlottenlund, Denmark

CVR: 33297726

E: ​info@fireandshield.com

facebook-ikon  linkdin