​Ledelse for Læger

DU ER UDDANNET til at være den bedst mulige læge. Men er du uddannet til at lede din praksis bedst muligt?

GODKENDT TIL REFUSION AF FONDEN FOR ALMEN PRAKSIS

ØNSKER DU STØRRE OVERSKUD? Højere indtægt, mere fritid eller begge dele? Vælg selv. Når ledelse bliver enkelt og effektiv, kan du nå flere patienter og/eller gå før.

HVERDAGEN I PRIVAT PRAKSIS byder på stribevis af udfordringer. Du ved, hvordan du takler de medicinske, men hvad med de ledelsesmæssige? De kan jo være lige så afgørende for, hvor godt hverdagen i din praksis fungerer og dit eget overskud. Faktisk viser PLO’s egne tal fra 2014, at 87% af lægerne føler sig under konstant tidspres. Måske er du én af dem?

DER ER INGEN MIRAKELKUR. Men at lære effektiv ledelse med et positivt syn på mennesker er en god start. Du skaber tid og ro til at udføre dit lægelige arbejde og sikre klinikkens drift. Det påvirker både dit eget overskud i hverdagen og den gode stemning blandt personalet og patienterne. Metoden er allerede afprøvet i privat praksis med stor success.

Vi glæder os til at hjælpe dig derhen. Skal du med?

MIDDELFART

Hvor: Hindsgavl Slot

​Pris: 19.500 kr ex moms

Efterår 2019 Læs mere om kurset her

4 dages kursus (24/10, 25/10, 7/11, 28/11)

Tilmelding og betaling her (nemtilmeld)

Hvad andre læger siger om dette kursus:

"Ledelse for læger i privat praksis v Fire & Shield var nemt at gå til og kunne bruges lige med det samme. Det er lavpraktisk og meget effektivt, og vi har set  en positiv forskel i vores hverdag allerede fra starten".
Læge Anders Wraae, Lægerne Victoria

​​KURSUSLEDER: Praktiserende Læge Ditte de Churruca

UNDERVISERE: Johnny Sørensen, CEO, Cand Merc & Elize Dimare, Ph.D., MBA, som begge er erfarne ledere og sammen har udviklet Fire & Shield.​

Tilbage til Åbne Kurser

This is us​

Elize L. Dimare

T: +45 2971 0905

Johnny Sorensen

T: +45 3092 2287​

Contact us

Fire & Shield

Tryggehvile Allé 5

2920 Charlottenlund, Denmark

CVR: 33297726

E: ​info@fireandshield.com

facebook-ikon  linkdin