Charge and SHIELD your powerhouse -

Nyt kursus 7. januar 2020

For English program click here

Er du god til at passe på dig selv? Eller er du som travl, ambitiøs leder, projekt-leder eller medarbejder med indirekte ledelse mere optaget af at passe på andre? Hvor og hvornår lader du selv?​

Måske er du en af de mange ledere, vi møder igen og igen, som bruger al deres egen energi op i løbet af en arbejdsdag, og kommer hjem med flade batterier? 

Download program

Måske er du en af dem, som alle andre tager deres energi fra, men du glemmer selv at sætte dit eget stik til strøm?

Det er i hvert fald en udfordring, vi møder igen og igen, når vi arbejder med ledere. Du kender sikkert fint den historie om, ”at man skal huske selv at tage iltmasken på først”. Det er bare svært at få gjort i en travl hverdag... Og måske er dit eget batteri helt i bund efter en lang dag?

Fire & Shield afholder derfor et eksklusivt kursus med fokus på SHIELD (at passe på), og især at SHIELD’e sig selv.

​Fokus er ikke på bare at sætte farten ned, men på at bevare sin indre ro imens alt omkring er hektisk.​ Formatet er en her dag, hvor du får lov at opleve forskellen og mærke, hvor meget mere effektiv du er, når du lader dig selv i løbet af dagen.

Målgruppe: Dette dagskursus henvender sig til alle med lederansvar, projektlederansvar eller indirekte lederansvar, som gerne vil have nogle praktiske værktøj til at forøge og bevare sin egen power i løbet af en arbejdsdag. Det er vigtigt, netop fordi du tager dine deadlines superalvorligt og har ambitioner for dig selv og dem, du arbejder sammen med.

Kursusdagen: Denne dag er en investering i at få det bedste frem i dig selv som leder ved at beskytte og bevare din energi i løbet af din arbejdsdag. Dette vil give dig flere af de dage, hvor du kommer hjem uden at være helt drænet. Programmet er en kombination af teknikker til at SHIELD’e dig selv, og til at SHIELD’e dine medarbejdere og kollegaer uden at forære din egen energi væk. Dagen kombinerer både teori med undervisning og fysiske øvelser, så teori og ledelsesteknikker og fysisk velvære kombineres.

Primær underviser er Elize Dimare, ledelsesekspert, forfatter, rådgiver og Ph.D. i organisationsudvikling. Den fysiske del undervises af Martin Delfs, som er selvstændig rådgiver og en meget erfaren yoga- og mindfulnessinstruktør.​

Essensen i Fire & Shield metoden er, at vi alle performer bedst, når vi både udfordres (FIRE) og samtidig føler os trygge (SHIELD). Vi skal derfor som ledere sætte en ramme, som balancerer FIRE og SHIELD og på den måde skabe ”best performance” for alle i vores team. Hver dag. Dette gælder også os selv. Hvis vi ikke SHIELD’er os selv, får vi ikke balance i en presset hverdag, og så leder vi fra vores underskud i stedet for overskud

Program for dagen (9-16)

​9:00-11:00: SHIELD’ dig selv og behold din power hele dagen

Formiddagens fokus er på undervisning og øvelser målrettet at SHIELD’e sig selv i løbet af en arbejdsdag. Hvornår og hvordan lader du? Hvordan sikrer du en større personlig effektivitet ved at starte fra et sted med overskud? Hvordan skaber du en hverdag, hvor du stadig leverer på alle dine opgaver men undgår konstant at dræne dig selv?

Alt er praktisk orienteret med mange eksempler og kombinerer teori og praksis.

11:00-13:00: Fysiske øvelser og frokost

Fremfor at teoretisere over, hvilken effekt det fysiske element kan have, vil vi gerne give dig mulighed for selv at mærke forskellen. Dit nervesystem er grundstenen i en hverdag med overskud. Derfor vil en del af øvelserne være støttede udstrækninger specielt designet til at berolige og booste nervesystemet. Alle øvelser kan udføres uanset fysisk formåen, smidighed og træningserfaring.

Fælles frokost er inkluderet.

13:00 – 15:00: SHIELD andre uden at dræne din egen energi

Eftermiddagen handler om at lære at passe på andre på en bedre måde, hvor du ikke bruger dig selv så hårdt. På den måde leder og inspirerer du fra et sted med overskud fremfor konstant at være på hælene.

15:00-16:00: Mindfulness, spørgsmål og afrunding.

Vi slutter dagen med en mindfulnessøvelse samt tid til spørgsmål og at vi får rundet dagen ordentligt af.

Tilmelding pr mail. Betaling pr faktura. Pris: 3900 kr. ex. moms.
Early-bird pris (betaling før 1. december) er 2750 kr. ex. moms

Tilmelding og betaling her (nemtilmeld)

Bemærk: Ved tilmelding giver du samtidig tilladelse til, at der blive taget fotos og små videoklip samt at afgive en udtalelse bagefter, som kan blive brugt i markedsføring. (Billeder fra dagen kan tages bagfra, så man ikke ser ansigtet på deltagerne).
Tilmelding er bindende og refunderes ikke men kan konverteres til en 1:1 session (1 time).

Vi glæder os til at se dig

Læs mere om kurset her

This is us​

Elize L. Dimare

T: +45 2971 0905

Johnny Sorensen

T: +45 3092 2287​

Contact us

Fire & Shield

Tryggehvile Allé 5

2920 Charlottenlund, Denmark

CVR: 33297726

E: ​info@fireandshield.com

facebook-ikon  linkdin